Hirdetés

orosztanulas.lap.hu / Tankönyvek

Tankönyvek

A Géniusz Könyváruház internetes könyváruházában kezdőknek, haladóknak és a gazdasági nyelvvizsgára készülőknek egyaránt található nyelvkönyv és szótár, szóbeli és írásbeli vizsgára is. A Géniusz Könyváruház hálózatnak közel 500 négyzetméteres boltja található Budapesten és Miskolcon is, ahol külön nyelvrészleg található.

Megjelent az Orosz-magyar, Magyar-orosz tanulószótár, amely 49 éve az első teljesen új és egy kötetben kétirányú orosz szótár Magyarországon. A szótár főbb jellegzetességei, nyelvtanulóknak, érettségire és nyelvvizsgára készülőknek ajánljuk, egy kötetben két szótár, több mint 20 000 címszó irányonként.

Orosz nyelvkönyvek, szótárak, segédanyagok, minden, ami a nyelvtanuláshoz kell. A nyelvtudásunkat nem csak a nyelvkönyvekből tökéletesíthetjük, hanem az itt található könnyített olvasmányok, regények is segítségünkre lehetnek a szókincsünk és a nyelvkészségünk biztosabb használatához. Az eredeti orosz nyelven olvasható irodalom mellett magyar és más külföldi szerzők műveit is megtalálhatjuk.

Meghatározás:

Az oldal az orosz nyelv tanulása és kultúrája iránt érdeklődőknek nyújt segítséget.

Az oldal az orosz nyelv tanulása és kultúrája iránt érdeklődőknek nyújt segítséget.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Tankönyvek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés