Hirdetés

orosztanulas.lap.hu / Tankönyvek

Tankönyvek

A Géniusz Könyváruház internetes könyváruházában kezdőknek, haladóknak és a gazdasági nyelvvizsgára készülőknek egyaránt található nyelvkönyv és szótár, szóbeli és írásbeli vizsgára is. A Géniusz Könyváruház hálózatnak közel 500 négyzetméteres boltja található Budapesten és Miskolcon is, ahol külön nyelvrészleg található.

Megjelent az Orosz-magyar, Magyar-orosz tanulószótár, amely 49 éve az első teljesen új és egy kötetben kétirányú orosz szótár Magyarországon. A szótár főbb jellegzetességei, nyelvtanulóknak, érettségire és nyelvvizsgára készülőknek ajánljuk, egy kötetben két szótár, több mint 20 000 címszó irányonként.

Orosz nyelvkönyvek, szótárak, segédanyagok, minden, ami a nyelvtanuláshoz kell. A nyelvtudásunkat nem csak a nyelvkönyvekből tökéletesíthetjük, hanem az itt található könnyített olvasmányok, regények is segítségünkre lehetnek a szókincsünk és a nyelvkészségünk biztosabb használatához. Az eredeti orosz nyelven olvasható irodalom mellett magyar és más külföldi szerzők műveit is megtalálhatjuk.

Meghatározás:

Az oldal az orosz nyelv tanulása és kultúrája iránt érdeklődőknek nyújt segítséget.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Tankönyvek
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés